Kerstfeest!

Op 19 december was het kerstfeestje van de KSA. De kerstboom was mooi versierd en de figuren van in de kerststal waren in levende lijven aanwezig! Er was echter één groot probleem! De ster die de weg naar Jezus zou gaan wijzen, was spoorloos. De KSAmeisjes moesten te hulp schieten. Ze dienden te weten te komen waar de ster zich bevond, wie deze ‘gepikt’ had en hoe dat gebeurd was. Ze brachten een bezoek aan de herder, Maria, Jozef, de engel Gabriël, de os en de ezel en kregen zo telkens tips. Uiteindelijk vonden ze de ster! Leidster Joline had de ster met een vlindernetje uit de lucht geschept en zich met deze mooie ster verstopt op het toilet!! Stoute Joline toch! Nu de ster teruggevonden was, kon het echte feest beginnen. Warme chocomelk, gezellige muziek, lekkere cake en het hoogtepunt van het feest: de pakjes. Er werden weer super leuke cadeautjes in ontvangst genomen! Eind goed, al goed. Vanaf Kerstmis hebben we de ster terug aan het hemel zien schitteren om de weg naar Jezus te wijzen!


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *