Hakuna matata

Liefste KSA’sters

 

De activiteit van zaterdag 19 maart 2016 zal voor alle groepen niet doorgaan, maar in de plaats hebben we voor jullie een geweldig alternatief. Graag willen we jullie allemaal verwelkomen op onze eerste editie van onze kinderfuif: HAKUNA MATATA. Wij staan alvast te popelen om er een geweldig feest van te maken, samen met jullie.

We nodigen jullie en al jullie vriendjes en vriendinnetjes uit om eens een kijkje te komen nemen. Er zijn verschillende spelletjes voorzien, een springkasteel, kinderdisco… Een feest om niet te missen! Tot onze grote spijt zullen we de hulp van alle leidsters goed kunnen gebruiken achter de toog, inkom… daarom zullen wij niet met genoeg manschappen zijn om jullie individueel in de gaten te houden. We doen dan ook een warme oproep aan alle mama’s en papa’s/oma’s en opa’s/tantes en nonkels… om mee te genieten van het feestplezier.

De kleurplaat die samen met deze brief is uitgedeeld mogen jullie, met jullie kunsten versieren. Op 19 maart zal er een speciaal hoekje te vinden zijn, waarop jouw tekening zal pronken.

Wanneer?

      19 maart 2016 17u00 – 19u30

Waar?

      Parochiezaal Lommel-Barrier Luikersteenweg 243

Wie?

       Iedereen is welkom

Prijs?

Gratis

Veel liefs

jullie leiding

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *