Daguitstap 2016

Lieve KSA-sters,

Ook dit jaar is er weer tijd voor een dagje vol dolle pret, MAAR dit jaar pakken we het anders aan! Om iedereen een dag vol optimaal plezier te laten beleven, gaan op 30 april de jongste drie en de oudste drie groepen apart op daguitstap.

Voor de Sloebers, Kapoenen en de RO-6 hebben we een speciale dag in petto. Met onze drie jongste deugnieten trekken we een dag naar ‘Toverland’. Een pretpark geschikt voor de allerjongste, waar niets over kop gaat. Toch is er ook plaats voor supersnelle attracties, zowel binnen als buiten! Deze uitstap zal €20 kosten (vervoer + inkomticket). Om 8u spreken we af aan de Soeverein, en we zullen om 8.30u de bus op gaan! We worden terug verwacht rond 19u.

Voor de Jim, Sim & +16 hebben we een groots avontuur klaar staan. Zij zullen hun moed en durf kunnen testen in Walibi! Ook zij zullen aanwezig moeten zijn om 8u en zullen om 8.15u met de bus vetrekken. Deze bus vol met stoere meiden wordt terug verwacht rond 20u. Het prijskaartje voor deze uitstap bedraagt €25.

Wanneer uw dochters verdeeld zijn onder deze 2 groepen of om welke reden dan ook het voor u niet mogelijk is om ze te komen ophalen. Geef dan een seintje, dan zal onze leiding uw dochter veilig en wel thuis afzetten.

Vergeet zeker geen picknick voor ’s middags en een zakcentje voor een ijsje of snoepje (het wordt voor beide groepen een lange dag). Ook een regenjas (voor in de boomstammetjes of bij slecht weer) en stevige schoenen zijn aan te raden. Het bedrag, samen met het inschrijvingsstrookje onderaan, moet ten laatste op 16/04 terug aan de leiding bezorgd worden. Dit bedrag kan ook gestort worden op de rekeningnummer: IBAN BE39 7785 9140 5419. Je hebt de mogelijkheid het strookje en het geld af te geven op de activiteit aan één van de leidsters of het in de brievenbus van leidster An-Sofie te deponeren.

  • An-Sofie Maes, Sint-Lucasstraat 24 (0494/88.57.95)

PS: vergeet voor de jongste 3 groepen ook zeker niet op het gemeentehuis een formulier aan te vragen waarin jullie toestemming geven om jullie dochter naar het buitenland te laten gaan. Ook dit formulier moet op 16/04 binnengebracht worden.

Op 30 april moet elk lid een kids-ID of identiteitskaart bij zich hebben.

Hopelijk zien we jullie dan!

De leiding

 

Mijn dochter, ………………………………………………………………………….. van de (groep) ……………………………………….. schrijft zich in voor de trip naar Toverland/Walibi van 30 april en betaalt hier €20/€25 voor.

Handtekening ouder(s):


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *