Groot ontbijt

Beste,

Na het succes van de vorige edities organiseren wij opnieuw een Groot Ontbijt. We hopen natuurlijk dat jullie massaal aanwezig zullen zijn! Daarom nodigen we jullie graag uit voor dit gezellig festijn!

Wanneer?     : zondag 2 oktober 2016

Waar?         : parochiezaal Heide–Heuvel

Wat?          : een uitgebreid assortiment aan pistolets, broodjes en beleg, koffiekoeken, spek en ei, yoghurt, verschillende kazen, fruit, heerlijke verse soep, pannenkoeken en gehaktballetjes met krieken op kookmoeders wijze, keuze uit verschillende dranken,…

Onderaan deze brief vinden jullie een bestelkaart.

Voor de praktische organisatie MOET er het tijdstip dat je komt eten aangeduid worden. Omdat er de vorige editie een massale opkomst was tussen 11.00u en 13.00u, kan het zijn dat we latere inschrijvingen naar een ander tijdstip moeten verplaatsen.

  • tussen 08.30u tot 10.30u
  • tussen 11.00u tot 13.00u

Vul de strook in, mail je inschrijving naar loucka.vreys@hotmail.com en stort het geld op        BE39 7785 9140 5419 vóór 21 september of breng de inschrijving samen met het geld op één van volgende adressen binnen:

Loucka Vreys
Kerkstraat 42
3920 Lommel
0479/ 19 58 08

Loes Gerits
Bakhuisstraat 37
3920 Lommel
0498/ 85 36 63

OPGELET ! : Indien meerdere personen op één kaart bestellen, moeten zij wel samen komen eten.

Wij hopen dat er weer een grote opkomst zal zijn.

Alvast bedankt en tot dan!

Groetjes,

KSA de Lommelse Roodkapjes

 

 

 

 


 

 

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *