Sinterklaas op bezoek!

Sinterklaas op de KSA

Op zaterdag 3 december kregen we op de KSA naar jaarlijkse gewoonte hoog bezoek van niemand minder dan Sinterklaas en zijn zwarte Pieten! Gelukkig waren alle KSA’sters braaf geweest (of de meesten toch ;)) De Sint bracht heel wat lekkers en cadeautjes voor onze KSA met zich mee. Per groep riep hij een aantal meisjes naar voor die dit jaar al iets onhandigs, grappigs of gewoon superleuks hadden gedaan. Zij moesten dan een leuk opdrachtje doen voor de goedheilige man. Meisjes die hele gekke bekken konden trekken, geiten konden nadoen, konden dansen op Koreaanse muziek of water héél hoog in de lucht spuwden, niks was te gek voor de lieve KSA’sters en hun leidsters! Uiteindelijk bleek toch dat ze allemaal braaf geweest waren en kregen ze een lekker zakje snoep van de pieten. En de Sint? Die bewees ondertussen dat ook hij mee was met de allerlaatste trends (lees: ook hij kon dabben). We hopen dat jullie het net zo leuk vonden als ons!

Sinterklaas op de KSA Sinterklaas op de KSA


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *