spaar jij mee?

Ook dit jaar doen we met KSA de Lommelse Roodkapjes mee aan zowel de actie ‘lekker op kamp’ van Joyvalle en Appelsientje als ‘Lotus op kamp’. Voor ‘lekker op kamp’ moeten we zoveel mogelijk gele flapjes verzamelen (om te genieten van gratis melk en appelsiensap op kamp). Deze gele flapjes kan je vinden op de deelnemende verpakkingen van Joyvalle en Appelsientje.
Je kan deze flapjes afgeven aan de leiding op een van de activiteiten.
Voor ‘Lotus op kamp’ moeten we zoveel mogelijk codes ingeven op lotusopkamp.be die je op de deelnemende verpakkingen van Lotus kan terugvinden. Je kan deze code zelf ingeven en ‘KSA de Lommelse Roodkapjes’ selecteren of de code aan een leidster bezorgen!
Wij hopen op de steun van jullie allemaal om zo op kamp van wat extra lekkers te genieten.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *