Evenementen

Groot ontbijt

Dit jaar willen we jullie weer uitnodigen voor een heerlijk en uitgebreid KSA ontbijt. Volgens onze tweejaarlijkse traditie staat de leiding en kookploeg weer paraat om jullie te voorzien van lekker broodjes, uitgebreide keuze aan charcuterie, gebakjes, koffiekoeken en ook nagerechten zullen niet ontbreken. Om daarna af te sluiten met een lekkere koffie en een goede babbel. Voor ons is dit evenement een leuke manier om jullie (ouders, grootouders en vrienden) te leren kennen. Meer informatie betreffende de datum zal jullie meegedeeld worden via een briefje. We hopen weer op een grote opkomst en een sfeervolle voormiddag!

Daguitstap

Het startschot van het KSA- jaar is nog maar pas gegeven. Daardoor is de bestemming van deze onvergetelijke dag nog niet bekend. Doorheen het jaar zullen jullie hier meer informatie vinden over deze dag, ook briefjes zullen nog uitgedeeld worden.

Kamp

Doorheen het jaar, is de leiding intensief bezig met een onvergetelijk kamp voor te bereiden. Meer informatie zal vanaf januari beschikbaar zijn. Doorheen het jaar, is de leiding intensief bezig met een onvergetelijk kamp voor te bereiden. Meer informatie zal vanaf januari beschikbaar zijn.