Leeftijdsgroepen

Sloebers

De sloebers zijn de allerkleinste, ze zijn tussen de 6 en 8 jaar.
Elke activiteit maken ze plezier met hun leidsters Jasmijn, Loes, Helena. Zij staan elke keer weer klaar om er een super leuke namiddag van te maken.

Kapoenen

De kapoenen zijn een toffe bende van 8 tot 10 jaar oud. Ze komen altijd met veel enthousiasme naar de activiteiten en hebben altijd dolle pret! Een grapje uithalen met hun leidsters Justine, Rosanne, Charlotte en Jente vinden ze altijd leuk. Ze zijn een leuke groep vriendinnen die er iedere activiteit weer een topnamiddag van maken.

RO-6

De RO-6 is een fantastische groep meisjes van 10 en 12 jaar. Telkens opnieuw weten deze dames de leiding te verrassen met nieuwe deugnietstreken, nieuwe verhalen en vooral veel roddels. Deze stoere meiden deinzen zeker niet terug voor wat actie, avontuur of een nieuwe uitdaging. Het is een geweldige groep waar elke leidster stiekem van droomt. Dit jaar gaan Lene, Emma en Eva deze uitdaging aan.

Jim

De Jimmers zijn een toffe groep van 12-14 jarigen die elke keer weer vol enthousiasme klaarstaan om mee te doen met de activiteiten. Onder begeleiding van deze top leidsters Jo en Loucka proberen ze elke keer weer het onderste uit de kan te halen om er zo een geweldig leuke namiddag van te maken. Waar de vriendschap groot is en een lach nooit ver weg is.

Sim

De 14 tot 16-jarige Simmers hebben elke 2 weken allerlei leuke activiteiten, waar ze zelf een beetje inspraak in hebben: van een koekenbak tot ultra spannende droppings. Op kamp gaan ze op 2-daagse en jaar per jaar zijn er plezante KSA-initiatieven zoals Joepie of Jeetee waar véél kilometers op afgewandeld worden! De leidsters Janne en Davinia zorgen er zonder twijfel voor dat deze toffe bende zich elke keer weer rot amuseren!

+16

De +16 is een zeer belangrijk jaar. Hier worden de meiden van het 5e middelbaar voorbereid om top leidsters te worden. Een jaartje waarin ze nog allerlei leuke activiteiten doen, maar waarin ze ook heel veel bijleren over het leiding zijn. Ze zullen met behulp van hun leidsters activiteiten voorbereiden en uitvoeren bij de jongere groepen. Samen met hun leidsters, Florence en Claudia, gaan ze een geweldig VKSJ-jaar tegemoet.