Vriendinnetjesdag!

Het is weer  tijd voor een speciale activiteit!

Wat? Een echte vriendinnetjesdag!

Jij mag op deze dag één vriendin meebrengen naar de activiteit. Samen gaan jullie dan, met nog andere leden en vriendinnetjes weer een super leuke activiteit doen! Denk er wel aan dat je vriendinnetje ongeveer even oud moet zijn om in dezelfde groep te zitten (Sloebers: 1ste en 2de leerjaar; Kapoenen: 3deen 4de leerjaar; Ro-6: 5de en 6de leerjaar; JIM: 1ste en 2de middelbaar; SIM: 3e en 4e middelbaar). Je vriendinnetje hoeft niets speciaals mee te brengen. Zorg er wel voor dat ze warm aan is en bij regenweer een regenjas heeft. Wij zorgen voor de rest!

Houd er ook rekening mee dat jouw vriendinnetje niet bij een andere jeugdbeweging kan zitten, want zij heeft ook activiteit op zaterdagnamiddag. Kan jouw vriendinnetje deze dag toevallig niet? Blijf dan zeker niet thuis en kom gewoon naar de activiteit!

Wanneer? Op zaterdag 10 november van 14u00 tot 16u30.

Waar? Aan het KSA-lokaal in de Nieuwe Kopen. Zoals gewoonlijk halen we jullie om 14u00 op aan de Soeverein en daar kunnen jullie dan ook terug opgehaald worden om 16u30 door jullie ouders.

Wij kijken al uit naar deze leuke namiddag!

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *