Wafelverkoop!

Liefste KSA’ster en ouders,

Waarschijnlijk weten jullie al dat we van plan zijn ons lokaal een serieuze opknapbeurt te geven. Om wat extra geld in het laatje te halen voor deze verbouwingen, gaan we op 16 maart met alle groepen op pad om heel Lommel van heerlijke wafels te voorzien. Om elkaar niet voor de voeten te lopen, zullen de groepen zich verspreiden over de verschillende gehuchten. De activiteit zal, net zoals anders duren van 14u tot 16u30, maar de leden mogen op een andere locatie worden afgezet en opgehaald.

Sloebers: ’t Zand (Heeserbergen)
Kapoenen: ’t Klosterhof (Kattenbos)
RO-6: parking Groote Hoef
Jim: parking fietswinkel Van Heukelom (Lutlommel)
Sim: parking WICO
+16: Hertog-Janplein

Natuurlijk is dit niet zomaar een gewone wafelverkoop, maar maken we er een heuse wedstrijd van tussen de verschillende groepen. De groep die (gezien de aanwezige leden) de meeste dozen kan verkopen, wint namelijk een leuke verrassing voor de hele groep! Zeker komen dus! 😉

Vergeet ook geen veiligheidsvestje mee te nemen, zodat we veilig op pad kunnen gaan!

Als je als ouder of lid graag zelf één of meerdere dozen wafels wil kopen, kunnen deze om 14u worden gekocht op één van de bovenstaande locaties. Er worden vanille- en chocoladewafeltjes verkocht. Een doos vol smulplezier van 700 gram kost €5.

Tot dan!

Lieve groetjes, De leiding


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *