Algemene verslagen

Startactiviteit

Eindelijk! Het begin van een nieuw KSA-jaar is weer daar!

Van kleine sloebers die wat zenuwachtig waren voor hun allereerste KSA-activiteit, tot de oudere leden die vol spanning klaarstonden om te ontdekken wie hun leiding werd, allemaal stonden ze te springen om eraan te beginnen!

De leiding van de sloebers werd al bekendgemaakt aan het begin van de activiteit! Zij gingen samen, als echte piraten, op een schattenjacht. Ze lieten zich van hun stoerste kant zien en konden alle opdrachten tot een goed einde brengen! Dit was een zeer belangrijk klus, want voor elke opdracht kregen ze een stukje van de schatkaart die hen uiteindelijk naar de schat bracht! En of die schat de moeite was! Samen met de oudere leden konden ze smullen van een ijsje!

Want ook voor de kapoenen, Ro-6ers, jimmers, simmers en +16’ers was dat een welverdiende beloning. De hele namiddag lang hebben ze namelijk opdrachten moeten voltooien, van vlaggenroof tot springen op het springkasteel, telkens voor een puzzelstukje. Wanneer de puzzel compleet was konden ze de plek zien waar foto’s lagen. Aan de hand van deze foto’s konden ze uiteindelijk raden wie ze als leiding hebben dit KSA-jaar! De vele lachende gezichten waren hopelijk een teken dat jullie het een even leuke activiteit vonden als wij!