Algemene verslagen

22 december: Merry Chrirstmas

Wat een feest was het de 22e december! Met z’n allen vierden we samen kerstfeest: eerst was er een groot doorschuifspel, heel erg leuk! Daarna was het tijd voor het leukste deel van de namiddag: chocomelk, verse cake én cadeautjes! Iedereen was heel blij met zijn cadeautje en dan ook helemaal klaar om aan de lekker koude kerstvakantie te beginnen! Ho ho ho!

kerstfeestje

 

1 december: Sinterklaas op de KSA!

Wat hadden we allemaal uitgekeken naar zaterdag 1 december! Sinterklaas bracht immers een bezoekje aan de KSA! Met z’n allen zaten we ongeduldig te wachten tot hij zou arriveren met zijn Zwarte Pieten. Nadat een paar leidsters als grapje al eens op de deur hadden geklopt (foei, Florence!), was hij daar dan eindelijk! De leden werden door de Pieten met snoepjes bekogeld en de Sint was tevreden; er zijn geen stoute kindjes op de KSA ! Een aantal deugnieten ,dat wel! En meisjes die héle gekke bekken kunnen trekken! We hebben genoten van deze namiddag en kijken nu al uit naar volgend jaar!

Sint op de KSA

 

 

 

 

 

 

 

20 oktober: Jeugddag!

Naar jaarlijkse traditie deden we op zaterdag 20 oktober mee met de Jeugddag. In optocht vertrokken we van de kerk naar de Nieuwe Kopen om daar heel de namiddag samen spelletjes te doen met alle jeugdbewegingen van Lommel. Zeker voor de kleintjes was dit heel spannend, maar ze hebben er zo van genoten! Na de leuke activiteit genoten we met z’n allen samen van een lekker zakje chips en een drankje en keken we naar de show van Clown Rocky! Er mochten zelfs enkele van onze meisjes naar voor om mee te doen, wat hebben we hard gelachen! En wat is het fijn om eens een namiddagje te kunnen verbroederen met de andere jeugdbewegingen van Lommel : )

jeugddag

jeugddag 2

 

 

 

 

 

 

 

 

22 september: 60-jarenfeest

22 september was een hele bijzondere dag voor onze KSA: we vierden onze zestigste verjaardag! En dat deden we niet alleen, nee hoor, we hadden alle leiding, leden, oudleiding, familie en sympathisanten uitgenodigd om mee te genieten van een lekkere bbq, dessertenbuffet en fotozoektocht die je meenam in de geschiedenis en het reilen en zeilen van onze KSA! Ook waren er optredens gezien van verschillende lokale bandjes, gezellig! Met alle oudleiding hielden we vlak voor de BBQ een reunie, waar ze bewezen hebben dat ze nog steeds alle KSA-liedjes van vroeger kennen! Ondanks het regenachtige weer, was het een hele gezellige dag, we hebben er van genoten!

42563248_2353938518167145_8631341066030678016_n60-jarenfeestIMG_9979IMG_9961IMG_9960IMG_9970

8 september: Startactiviteit!

Het nieuwe KSA-jaar is gestart! De eerste acitviteit zit er weer op. Dit was een groot groepsspel waarbij de leden tips kregen om hun nieuwe leiding te weten te komen. Naast plezier maken op het springkasteel hebben we ook genoten van de eerste kennismaking. De jongste groep had geluk: zij mochten al direct met hun nieuwe leidsters spelletjes spelen! Alle leden zijn heel blij met hun nieuwe leidsters, en de leidsters ook met hun nieuwe groepen! De leiding kijkt alvast uit naar komende zaterdag, we hebben heel veel zin in dit werkjaar!

leidingsploeg 2018-19