Informatie

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 25,00 en dient in het begin van het werkjaar betaald te worden. Op de startactiviteit krijgen alle leden een inschrijvingsformulier mee naar huis. Dit dient zo snel mogelijk terug binnengebracht te worden. Was jij er de eerste activiteit niet bij? Vraag dan zeker aan je leidster een formuliertje. Van dit bedrag gaat het grootste deel naar de verzekering. Met het overschot van deze 25 euro zal er ook materiaal aangekocht worden.

Formulieren ziekenkas

Ook met de formulieren van de ziekenkas kan je bij ons terecht. Indien je nog geen formulier thuis hebt, mag je altijd een seintje geven en dan zorgen wij voor een exemplaar. Indien je er thuis al eentje hebt liggen, mag dit door jullie dochter mee naar een activiteit genomen worden en dan vullen onze hoofdleidsters dit met veel plezier voor jullie in!


Uniform

Zoals de meeste jeugdbewegingen hebben ook wij een uniform. Een uniform toont aan iedereen dat we een groep zijn, maakt ons gemakkelijk herkenbaar en – het belangrijkste van allemaal – zorgt ervoor dat onze mama’s niet boos hoeven te zijn als onze kleren eens wat vuil zijn na een bosspel of een knutselactiviteit… (want daar dienen speelkleren toch voor hé…)

Ons uniform bestaat uit:

  • Een blauwe broek of rok
  • Het blauwe KSA T-shirt:
    • 8,50 euro (7 jaar-XL)
  • Het rood sjaaltje:
    • 2,50 euro
  • Een blauwe trui:
    • 20 euro

Om de kosten laag te houden verplichten we enkel het rood sjaaltje en het blauwe T-shirt bij ons aan te kopen.
We organiseren jaarlijks een info-uurtje, waarop je een uniform kan kopen of bestellen. Dit vindt doorgaans plaats na één van eerste de activiteiten. Jullie kunnen dan jullie dochter komen halen aan ons lokaal om samen een kijkje te nemen in onze collectie.
Wij verwachten dat het uniform altijd gedragen wordt tijdens de activiteiten (belangrijk bij uitstap in groep i.v.m. verzekering).

HIER kun je de activiteitenkalender terugvinden!