Simverslagen

23 november

Zaterdag moesten de meisjes hun beste stemmen naar boven halen in het SIM-paleis. Via verschillende rondes waar de longen uit het lijf gezongen werden, Simba bijna door het raam gevlogen is en L.O.V.E. prachtig gespeld is geweest, swingde de SIM de namiddag door.

9 november

De simmers hebben deze zaterdag heel Lommel doorgefietst met onze Snapshot activiteit. Van kruipen op een plein in Lommel-centrum tot een pen brengen naar Heide-Heuvel, ze hebben zeker hun sport voor de week wel gehad!

11 oktober

Jachtseizoen? Wat is dat? Nee, we hebben de SIMmers niet met speren het bos in gestuurd om hun eigen avondmaal te vangen. In plaats daarvan mochten ze elkaar vangen! In groepjes van 3 + 1 leidster werd het spel opgestart. Anna’s groepje mocht als eerste ‘vluchten’. Na een helse achtervolging van 40 min doorheen de voetbalvelden, het bos en de villa wijk werden ze gevangen.

21 september

Oh nee! Prof Annatomie, ChEmma en BioLoucka hebben een ongeluk gehad in het labo. Ze hebben een virus op de wereld losgelaten waardoor iedereen zijn zicht kwijtgeraakt. Nu is aan de SIM om zich klaar te stomen om te overleven in deze post-apocalyptische wereld. Van zombietikkertje tot een blinde smaaktest, alles werd getraind. En of ze met glans geslaagd waren! De SIM zal wel  overleven tot er een tegengif gevonden is.